Om mig

Mitt namn är då Johanna och jag är en 16-årig tjej född -94. Två av mina största intressen här i livet är hästar samt fotografering, gärna samtidigt vilket jag ägnar den mesta tiden åt när jag fotograferar. Det blir flera hundra hästbilder i veckan, mer på sommaren samt lite mindre på vintern när vädret inte är det bästa oftast. Under utesäsongen (Maj-Oktober?) så åker jag även iväg på tävlingar och fotograferar. Nu under 2010 kommer det blir mer än förra året och jag fotar även när jag själv är iväg och tävlar.

Jag har 3 ponnyer som jag delar med min mamma. En 6-årig D-ponny som vi importerade från Holland hösten -07. Sedan har vi en 1-åring & en 2-åring som vi själva fött upp. Mamman till båda dessa är min gamla B-ponny som nu är såld. Tanken med dom är att jag ska ska rida in & utbilda dom. Sedan kanske någon får tävla dom men såsmånigom så ska dom säljas. Min D-ponny är en 6-årig skäckvalack som jag har höga mål med under min ponnytid som är detta året + 2 hela år till. Tanken är att han ska gå LA nu i vår och eventuellt MSVB till hösten. Har fått många lovord från tränare och annat kunnigt folk vilket känns väldigt väldigt roligt! Bilder ser ni nedan

Fotoutrustning

När jag fotar använder jag mig av en Nikon D60. Till den har jag objektivet som ingår som är 18-55. Sedan har jag köpt till ett telezoomobjektiv som jag flitigt använder vid hästfotografering. Ett Sigma 70-300 som jag är jättenöjd med! :)

Picture
Picture